Arduino CTC-GO!

Der er blevet inkøbt Arduino CTC-GO til vores makerspace. Arduino er en mikrocontroller som kan programmeres i et c lignende programmeringssporg, hvor der så kan interegeres med både digital og analogt elektronik. Sættet kan underholde 24 spejdere på en gang, og der er massere at gå igang med. Dette kan give læring inde for elektroniske kredsløb og programmering, som er en ting alle unge mennesker bør stifte bekendtskab med på et tidspunkt, hvis i spørger os!

Sættet er tiltænkt som aktivitet for de større spejdere og måske ledere. Sættet har allerede opsatte aktivitetsbeskrivelser som går helt fra hvad er en arduino, hvad er programmering, og hvad sker der hvis jeg sætter strøm til en led til at kunne lave små og sjove projekter. Sættet skal gerne give blod på tanden til at benytte arduino i andre og større projekter.

Vigitge indlæringsværdier:

Undersøge, modellere og designe løsninger

Undersøge, modellere og designe løsninger

Gøre eleverne interesserede i videnskab ved at gøre det relevant

Grundlæggende programmeringsfærdigheder

Grundlæggende elektronik færdigheder

Samarbejde og præsentationsfærdigheder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *