LEGO® Education WeDo 2.0 Core Set

MakerSpacet har indkøbt 5 sæt LEGO® Education WeDo 2.0 Core. Sættet er baseret på de nyeste standarder for natur/teknologi og blev udviklet til at øge nysgerrighed og færdigheder inden for natur og teknologi. Kom ned og prøv krafter med at bygge en robot der løser små opgaver ved hjælp af forskellige sensorer.

Tanken er at de 5 sæt skal indgå i aktivitetspakken for ulve og juniorspejderne. De bliver stillet en række opgaver, som skal løses ved hjæp af en robot som spejderne selv bygger og programmere til at løse opgaven. Opgaveløsningen drives af learning by doing og giver spejderene nogle sjov redskaber til aktivitet.

Vigtige indlæringsværdier:

Undersøge, modellere og designe løsninger

Gøre eleverne interesserede i videnskab ved at gøre det relevant

Grundlæggende programmeringsfærdigheder

Samarbejde og præsentationsfærdigheder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *