Brother PR-655 – Mærker til alle

En særdeles kraftig broderimaskine med let og fleksibelt trådningssystem og enestående nåletråder, stort broderifelt 300×200 mm. Brodér på en bred vifte af emner såsom kasketter, skjorter, jakker, jeans, hatte eller håndklæder med logoer, skolenavne, monogrammer og meget mere. Den nye LED-markør viser præcist, hvor broderiet placeres. Ny rammesensor tillader anvendelse af flere ekstra rammer (tilbehør), for endnu større alsidighed.

Produktinformation:

  • Laser-markør, for broderiets position
  • Rammesensorer, så der kan bruges flere rammer
  • 6-nåls broderimaskine
  • Automatisk nåletråder
  • Automatisk trådafklip
  • 200×300 mm broderifelt
  • Hastighed kan justeres fra 400 til 1000 sting per minut
  • 28 skrifttyper

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *